Personlig assistent sökes för heltidsuppdrag!

Ett assistansbolag i Örebro söker dig som vill arbeta som personlig assistent på heltid. Det krävs att du som personlig assistent är trygg i dig själv, lyhörd, flexibel samt är ödmjuk och har ett genuint engagemang för ditt arbete. Arbetet bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär personlig assistans i och utanför hemmet, personlig hygien, matlagning, städning och fritidsaktiviteter. Det kan även innebära kortare och längre resor. Mer detaljerad information följer vid en eventuell arbetsintervju.

Arbetet är mestadels förlagt till vardagar men du som söker ska vara flexibel och kunna arbeta även under kvällar och helger samt kunna arbeta med kort framförhållning vid behov.
Som person ska du vara ansvarsfull och snabbtänkt i olika vardagliga situationer samt vara initiativrik och självständig. Det är ett stort plus om du har god datavana. Körkort är meriterande.  Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet!

Övrigt:
Arbetsgivaren har som policy att i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter RPS-442-3-enskild-9-paragraf.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor – beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Du skickar din ansökan till info@matchning.nu
Märk ansökan med rubriken ”Ansökan – Personlig assistent”
Vid frågor kan du ringa matchning.nu på 019-21 48 69

Rekryteringen sker löpande. Välkommen med din ansökan!