Lediga platser

Nedan hittar du de praktikplatser som är lediga just nu. Välj ut vilka annonser som du känner passar dig och gör en intresseanmälan genom att e-posta oss ditt personnummer samt platsnummer och kategori till: info@matchning.nu

Vi hör av oss först om du blir kallad på en företagsintervju. Se till att finnas tillgänglig på telefon. Håll dig uppdaterad genom att gilla Matchning.nu på Facebook eller besök ”Aktuellt”så håller du lätt koll på snabba annonser!

Har du redan fixat praktikplats på egen hand?

Ta i så fall kontakt med oss på info@matchning.nu eller på telefon 019-21 48 69. Då kan vi se till att din arbetsgivare också kan ta del av projektets erbjudande – dvs. att Örebro kommun och Arbetsförmedlingen står för kostnaden i upp till tre månader.


ADMINISTRATION/KONTOR

Plats 1

Företaget är en fullservicebyrå som arbetar med kvalificerad, resultatorienterad och effektiv marknadsföring och kommunikation som nu söker en receptionist/administratör. Du bör vara serviceminded, ha trevligt bemötande och ett gediget ordningssinne.

Plats 2

Ett utbildnings- och matchningsföretag söker en receptionist. Man bör vara serviceinriktad och ha god kunskap i Office-paketet.

Plats 3

Ett familjeägt gym med fräscha lokaler söker en medarbetare med inriktning sälj och en medarbetare med inriktning marknadsföring. Du bör vara utåtriktad och intresserad av hälsa.
 

Plats 4

Ett av Sveriges snabbast växande profilföretag online söker tre medarbetare. Sitter i nyrenoverade lokaler på Aspholmen.

Ordermottagare
Du kommer under din praktik och eventuella anställning att ta emot ordrar från kunder via email. Du bör vara trevlig, tillmötesgående och serviceinriktad. Ha bra allmän datakunskap. Vi arbetar i corel draw så förkunskap i det programmet är meriterande men absolut inte ett krav, det går snabbt att lära sig.

Uppläggning av produkter på hemsidor
Du kommer få lägga upp och redigera produkter på vår hemsida. Grundläggande datakunskap krävs.

Webbutvecklare/programmerare (wordpress)
Allmän utveckling av våra hemsidor med nya funktioner. Du bör ha gått utbildning eller kurser i programmering/utveckling eller ha hög vana av att programmera hemsidor i wordpress.

 Plats 5

Ett miljövänligt serviceföretag söker en serviceminded administratör. Arbetsuppgifterna är sedvanliga inom administration och du kommer ha mycket kundkontakt samt att du behöver ha vana av att arbeta i Microsoft Office programmet.

Som person behöver du vara lösningsfokuserad och vana av att hantera flera projekt samtidigt. Det är meriterande om du har utbildning från universitet.

 


BUTIKSMEDARBETARE    

Plats 1

Modebutik i Marieberg söker dig som är driven, lättlärd, social och har ett trevligt kundbemötande. Vanligt förekommande arbetsuppgifter i en klädbutik, t.ex. larma varor, daglig varuhantering och kundservice, städa upp galgar m.m.

Plats 2

Servicehandelskedja med flera butiker i centrala Örebro söker sociala och utåtriktade personer med hög servicekänsla. Du ska vara självgående, stresstålig och flexibel. Som person är du handlingskraftig, positiv och offensiv. Du har god känsla för teamwork och gillar ett högt tempo. Kassavana är meriterande men inget krav. 

Plats 3

Butik inom konfektyr söker butiksbiträde. Du är självgående, flexibel och har ett trevligt bemötande. 

Plats 4

Välkänd butikskedja söker medarbetare. Som butikssäljare är din främsta uppgift att få kunden att trivas, känna sig välkommen och att se till de hittar rätt produkter och lösningar under sitt besök. På ett serviceinriktat sätt hjälper du våra kunder tillrätta genom att svara på frågor, berätta om våra produkter, betjäna kassan, sköta varupåfyllning etc. För att trivas hos oss tror vi att du en serviceinriktad, kvick, flexibel och lyhörd person som kan se till varje kunds unika behov. Ett tätt samarbete med kollegor och viljan att utvecklas tillsammans är vad som driver dig i ditt arbete. Viktigast är att du brinner för att möta och hjälpa våra kunder.

En plats i Örebro City och en plats på Marieberg Galleria.

 


HOTELL/CAFÉ/RESTAURANG       

Plats 1

Snabbmatskedja söker dig som är serviceinriktad, stresstålig och flexibel. I arbetet ingår bland annat att stå i kassa och att hantera beställningar av mat.

Plats 2

Café i Örebro söker ett cafébiträde med intresse för kundservice. Kassa, förbereda sallader/smörgåsar, plocka disk etc.


Plats 3

Välkänd hotellkedja söker medarbetare till frukostserveringen eller till köket. Du bör vara serviceminded och beredd att börja tidigt på morgonen. Kan leda till timanställning för rätt person.  

 


MEDIA/KOMMUNIKATION

Plats 1

Stiftelse som arbetar med ungdomar söker två stycken informatörer och en sponsorarbetare. Man ska ha lätt att kommunicera via telefon och förklara syftet med  jobbet. Målinriktad med en vilja att kunna fortsätta med en anställning.

 


STÄD OCH UNDERHÅLL

Plats 1

Välkänd hotellkedja söker medarbetare till städavdelningen. Kan leda till timanställning för rätt person.

 


SKOLA/VÅRD/OMSORG

Plats 1

Skola i Örebro söker sociala ungdomar som har intresse av att umgås med våra elever som är mellan 10-17 år, d.v.s. årskurs 4-9. Man kommer b.la röra sig bland eleverna på deras raster, inomhus och utomhus. Att vara en ”trygg” vuxen på skolan.

Plats 2

Vård och omsorgsboende i Örebro söker två personer som kan bistå med diverse sysslor. På boendet finns en utredning- och rehabiliteringsenhet, ett gruppboende för demenssjuka, ett vårdboende för demenssjuka och två vårdboenden för personer med omfattande vård och omsorgsbehov. Arbetet omfattar köksarbete, tvätta kläder och lakan, viss städning samt aktiviteter med de boende, exempelvis spela spel, högläsning, promenera.

Plats 3

Skola i Örebros utkant söker sociala ungdomar som har intresse av att umgås med våra elever på låg- och mellanstadiet. Man kommer b.la röra sig bland eleverna på deras raster, inomhus och utomhus.

 


LAGER/TRANSPORT

Plats 1

Företag söker en person med B körkort som ska dela ut post omväxlande med cykel, moped och bil. Viktiga egenskaper är att du är en lagspelare som gillar utmaningar och ser möjligheter, är i bra fysisk form och tränar regelbundet och administrativt jobbar strukturerat och noggrant. Roterande arbetstider mellan 8.00-18.30.

 


TEKNIK/MONTÖR

Plats 1

Företag söker medarbetare för montering av undertak som består av bärverk i metall som man sedan plockar i undertaksplattor. Man ska kunna mäta och räkna samt läsa en ritning. Du bör vara händig och ha en känsla för hantverk.

 


ÖVRIGT

Plats 1

Klinik som jobbar med helhet och hälsa söker medarbetare. Arbetsuppgifterna är varierade men man arbetar bland annat med reklam, data, svara i telefonen, boka in kunder, lära sig om olika behandlingsformer och så vidare.

Plats 2

Företag inom SPA och massage söker medarbetare som vill jobba med hälsa och skönhet. Arbetsuppgifterna kommer främst att vara tvätt och städ men även kundservice ingår.

Plats 3

Hästgård i norra delen av Örebro söker en person som vill jobba med hästar och skötsel/underhåll av stall och djur. Du bör vara intresserad av hästar och van att ta i.