Lediga platser

Nedan hittar du de praktikplatser som är lediga just nu. Välj ut vilka annonser som du känner passar dig och gör en intresseanmälan genom att e-posta oss ditt personnummer samt platsnummer och kategori till: info@matchning.nu

Vi hör av oss först om du blir kallad på en företagsintervju. Se till att finnas tillgänglig på telefon. Håll dig uppdaterad genom att gilla Matchning.nu på Facebook eller besök ”Aktuellt”så håller du lätt koll på snabba annonser!

Har du redan fixat praktikplats på egen hand?

Ta i så fall kontakt med oss på info@matchning.nu eller på telefon 019-21 48 69. Då kan vi se till att din arbetsgivare också kan ta del av projektets erbjudande – dvs. att Örebro kommun och Arbetsförmedlingen står för kostnaden i upp till tre månader.


ADMINISTRATION/KONTOR

Plats 1

Ett familjeägt gym med fräscha lokaler söker en medarbetare med inriktning sälj och en medarbetare med inriktning marknadsföring. Du bör vara utåtriktad och intresserad av hälsa.

Plats 2

Företag söker dig som har ett intresse för digital marknadsföring, appar, IT och systemutveckling. Du som person ska ha ett gott kundbemötande, vara social och självgående samt ha en utbildning inom systemutveckling eller liknande. Söker en programmerare med kunskap inom .NET, ReactNative eller AngularJS. Uppdraget går ut på att stötta i programmeringen av tjänsten Fairyscope.


BUTIKSMEDARBETARE    

Plats 1

Servicehandelskedja med flera butiker i centrala Örebro söker sociala och utåtriktade personer med hög servicekänsla. Du ska vara självgående, stresstålig och flexibel. Som person är du handlingskraftig, positiv och offensiv. Du har god känsla för teamwork och gillar ett högt tempo. Kassavana är meriterande men inget krav. 

Plats 2

En utåtriktad, glad och framåt butiksmedarbetare sökes till livsmedelsbutik. Du bör vara van vid högt tempo, vara stresstålig, ta egna initiativ och ha ett bra kundbemötande då kunden prioriteras. Vi ser även att du är ansvarstagande, samarbetsvillig, generös och lojal mot företag och kollegor.

Plats 3

Klädbutik söker dig som brinner för mode! Arbetsuppgifterna består av vanligt förekommande uppgifter i en butik såsom stå i kassan, plocka upp varor och hjälpa kunder. Som person ska du vara social och mode/klädintresserad.

Plats 4

Butik söker en person som är serviceinriktad, glad och trevlig. Lagerarbete är en del av arbetet. Du har lätt för att samarbeta i team. Du trivs att arbeta i högt tempo och har en stor ­ansvarskänsla. Då det kan förekomma tunga lyft, bör du ha god fysik.

Plats 5

Tekniskt intresserad butiksmedarbetare med starkt driv och känsla för service. Vanligt förekommande arbetsuppgifter inom butik.

Plats 6

Bensinstation strax utanför Örebro söker en butiksmedarbetare. Du ska vara en social och utåtriktad person med god servicekänsla. Arbetsuppgifterna består av att plocka varor, tillaga mat och hjälpa kunder. Som person ska du vara självgående, stresstålig och handlingskraftig. Tidigare erfarenhet av butik och kassavana är meriterande men inget krav. Körkort är ett krav.


HOTELL/CAFÉ/RESTAURANG       

Plats 1

Snabbmatskedja söker dig som är serviceinriktad, stresstålig och flexibel. I arbetet ingår bland annat att stå i kassa och att hantera beställningar av mat.

Plats 2

Café i Örebro söker ett cafébiträde med intresse för kundservice. Kassa, förbereda sallader/smörgåsar, plocka disk etc.

Plats 3

Välkänd hotellkedja söker medarbetare till frukostserveringen eller till köket. Du bör vara serviceminded och beredd att börja tidigt på morgonen. Kan leda till timanställning för rätt person.

Plats 4

Café i Örebro söker ett cafébiträde med intresse för kundservice.  Arbetsuppgifterna är att stå i kassan och hantera beställning av mat.

Plats 5

Ett hotell i Örebro söker en person till en kombinerad tjänst som omfattar städ och frukostbiträde. Du som person ska ha goda kundbemötande där ditt fokus är att tillgodose kundens behov, du ska ha en bra social kompentens.


MEDIA/KOMMUNIKATION

Plats 1

Stiftelse som arbetar med ungdomar söker två stycken informatörer och en sponsorarbetare. Man ska ha lätt att kommunicera via telefon och förklara syftet med  jobbet. Målinriktad med en vilja att kunna fortsätta med en anställning.


STÄD OCH UNDERHÅLL

Plats 1

Välkänd hotellkedja söker medarbetare till städavdelningen. Kan leda till timanställning för rätt person.


SKOLA/VÅRD/OMSORG

Plats 1

Skola i Örebro söker sociala ungdomar som har intresse av att umgås med våra elever som är mellan 10-17 år, d.v.s. årskurs 4-9. Man kommer b.la röra sig bland eleverna på deras raster, inomhus och utomhus. Att vara en ”trygg” vuxen på skolan.

Plats 2

Vård och omsorgsboende i Örebro söker två personer som kan bistå med diverse sysslor. På boendet finns en utredning- och rehabiliteringsenhet, ett gruppboende för demenssjuka, ett vårdboende för demenssjuka och två vårdboenden för personer med omfattande vård och omsorgsbehov. Arbetet omfattar köksarbete, tvätta kläder och lakan, viss städning samt aktiviteter med de boende, exempelvis spela spel, högläsning, promenera.

Plats 3

Skola i Örebros utkant söker sociala ungdomar som har intresse av att umgås med våra elever på låg- och mellanstadiet. Man kommer b.la röra sig bland eleverna på deras raster, inomhus och utomhus.


LAGER/TRANSPORT

Plats 1

Till ett byggvaruhus söker vi dig som kan arbeta med försäljning, kundmöten samt logistik. Truckkort är meriterande. Körkort kan vara till en fördel då byggvaruhuset ligger i utkanten av Örebro. Arbetstiderna är 06.00-15.00.

Plats 2

Tekniskt intresserad butik- och lagermedarbetare med starkt driv och känsla för service. Vanligt förekommande arbetsuppgifter inom butik och lager. Då det kan förekomma tunga lyft samt montage, är det en fördel om du trivs med dessa arbetsuppgifter.


TEKNIK/MONTÖR

Plats 1

Företag söker medarbetare för montering av undertak som består av bärverk i metall som man sedan plockar i undertaksplattor. Man ska kunna mäta och räkna samt läsa en ritning. Du bör vara händig och ha en känsla för hantverk.

Plats 2

Företag söker en montör. Arbetsuppgifterna består av att montera möbler. Du behöver vara tekniskt intresserad och ha en god fysik. Ett stort plus är om du är inredningsintresserad.

Plats 3

Företag söker en praktikant som ska arbeta som fordonsmekaniker för buss. Krav är att du ska ha utbildning som Fordonsmekaniker inom buss.


ÖVRIGT

Plats 1

Klinik som jobbar med helhet och hälsa söker medarbetare. Arbetsuppgifterna är varierade men man arbetar bland annat med reklam, data, svara i telefonen, boka in kunder, lära sig om olika behandlingsformer och så vidare.

Plats 2

Företag inom SPA och massage söker medarbetare som vill jobba med hälsa och skönhet. Arbetsuppgifterna kommer främst att vara tvätt och städ men även kundservice ingår.

Plats 3

Hästgård i norra delen av Örebro söker en person som vill jobba med hästar och skötsel/underhåll av stall och djur. Du bör vara intresserad av hästar och van att ta i.

Plats 4

Ett hantverksbryggeri söker dig som är intresserad av att vara en del av produktionen av alkoholhaltig dryck. Du bör vara driven, lättlärd, social och ha ett trevligt kundbemötande.

Plats 5

Företag söker en skräddare för uppsättning av gardiner. Du bör ha kunskap inom skrädderi och intresse av inredning.

Plats 6
Ett byggföretag söker en praktikant för arbete med att lägga tak. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av byggnadsbranschen då du kommer arbeta på höga höjder. Företaget lägger stor vikt vid personlig lämplighet.