Praktikplatser

Lediga platser

Nedan hittar du de praktikplatser som är lediga just nu. Välj ut vilka annonser som du känner passar dig och gör en intresseanmälan genom att e-posta oss ditt personnummer samt platsnummer och kategori till: info@matchning.nu


Vi hör av oss först om du blir kallad på en företagsintervju.
Se till att finnas tillgänglig på telefon. Håll dig uppdaterad genom att gilla Matchning.nu på Facebook och Instagram.

Har du redan fixat praktikplats på egen hand?

Ta i så fall kontakt med oss på info@matchning.nu eller på telefon 019-21 48 69. Då kan vi se till att din arbetsgivare också kan ta del av projektets erbjudande – dvs. att Örebro kommun och Arbetsförmedlingen står för kostnaden i upp till tre månader.


ADMINISTRATION

Plats 1

Ett företag söker en praktikant som har bra datavana och har bra svenska i tal och skrift. Arbetsuppgifterna innefattar uppdatering av företagets hemsidor med både produkter och texter. Det kan till exempel vara redigering av bilder och produkt texter. Du kommer med största sannolikhet även få sköta deras sociala medier under praktiken. Under praktiken kommer ni gå igenom allt, och personer med kunskap kommer hela tiden finnas tillgängliga att fråga.

Plats 2

Företag söker en praktikant som har bra data vana, samt snabb på tangenterna . I arbetsuppgifterna ingår Transkribering av forskarutskrifter, göra utskick, uppackning av varor, hålla rent och snygg i kopieringsrum samt strukturera om dem och hjälpa till med lättare IT-uppgifter. Du ska ha Gymnasiebakgrund inom IT, kommunikation, HR, administration eller liknande Ordningsamt sinne.

 Plats 3

Praktikant sökes för arbete med service till kunder via telefon. Företaget söker dig som är serviceinriktad och sätter kunden i fokus genom god kommunikation. Du har avslutad gymnasieutbildning samt goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Önskvärt är att du har datavana.
Som person är du lugn, ansvarstagande, noggrann, prestigelös och lösningsfokuserad.Tidigare erfarenhet av serviceyrken är meriterande.

Plats 4

Ett företag söker driftansvarig för säsongen 2020. I arbetsuppgifterna ingår att planering, styrning och uppföljning av uppdragens genomförande , arbeta med effektiviseringar och arbetstidsutnyttjande , hantera uthyrningsbokningar och leveranser utleveranser till kund , Sälja och skapa nya event, dessutom hantera företagets sociala medier. Företaget söker dig som vill vara med och göra stora och små event i hela mellan Sverige. Du ska vara engagerad, ansvarstagande, positiv och flexibel person som med ett tydligt ledarskap har lätt för att få med dig medarbetarna. Planering, struktur och stresstålighet tillhör dina styrkor och att arbeta snabbt och effektivt ska vara en självklarhet.


BUTIKSMEDARBETARE

Plats 1
En livsmedelsbutik söker en praktikant som tycker om att serva kunder och inte rädd för att hugga i där det behövs. Körkort är ett krav. Du skall vara rökfri.

Plats 2
En butik söker en praktikant som är serviceinriktad och självgående. Du skall vara på alerten, flexibel, och även en glad, positiv, trevlig och effektiv person.

Plats 3
Praktikant sökes till en livsmedelsbutik.  Du skall vara utbildad Kallskänka/kock eller bagare och vill arbeta inom det området. Körkort är ett krav. Du skall vara rökfri.

Plats 4
Modebutik söker praktikant till sin butik. Du är motiverad och intresserad av försäljning och mode. I butiken är det göromål som försäljning, uppackning av varor, städning, exponering och andra göromål som förekommer i modebutik.

Plats 5
Second hand-butik söker en praktikant som är serviceinriktad, glad och trevlig. Lagerarbete är en del av arbetet. Du har lätt för att samarbeta i team. Du trivs att arbeta i högt tempo och har en stor ansvarskänsla. Då det kan förekomma tunga lyft, bör du ha god fysik.


HOTELL/CAFÉ/RESTAURANG

Plats 1
En restaurang söker en praktikant, där jobbet innefattar servering, beredning, disk och städ.


MEDIA/KOMMUNIKATION

Inga lediga platser just nu


LAGER

Plats 1
Företag i Örebro söker en person med truckkort, meriterande om du har erfarenhet. Du bör vara noggrann och ordningsam i det du gör, samt kunna hålla högt tempo.


TEKNIK/MONTÖR

Inga lediga platser just nu


ÖVRIGT

Plats 1
Ett miljövänligt serviceföretag söker en praktikant inom städ och underhåll. Du som person ska vara serviceinriktad.