Praktikplatser

Lediga platser

Nedan hittar du de praktikplatser som är lediga just nu. Välj ut vilka annonser som du känner passar dig och gör en intresseanmälan genom att e-posta oss ditt personnummer samt platsnummer och kategori till: info@matchning.nu


Vi hör av oss först om du blir kallad på en företagsintervju.
Se till att finnas tillgänglig på telefon. Håll dig uppdaterad genom att gilla Matchning.nu på Facebook och Instagram.

Har du redan fixat praktikplats på egen hand?

Ta i så fall kontakt med oss på info@matchning.nu eller på telefon 019-21 48 69. Då kan vi se till att din arbetsgivare också kan ta del av projektets erbjudande – dvs. att Örebro kommun och Arbetsförmedlingen står för kostnaden i upp till tre månader.


ADMINISTRATION

Plats 1

Ett företag söker en praktikant som har bra datavana och har bra svenska i tal och skrift. Arbetsuppgifterna innefattar uppdatering av företagets hemsidor med både produkter och texter. Det kan till exempel vara redigering av bilder och produkt texter. Du kommer med största sannolikhet även få sköta deras sociala medier under praktiken. Under praktiken kommer ni gå igenom allt, och personer med kunskap kommer hela tiden finnas tillgängliga att fråga.

Plats 2

En trafikskola söker en praktikant för arbete med service till kunder. Du ska ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt bra datavana.


BUTIKSMEDARBETARE

Plats 1
En livsmedelsbutik söker en praktikant som tycker om att serva kunder och inte rädd för att hugga i där det behövs. Körkort är ett krav. Du skall vara rökfri.

Plats 2
En butik söker en praktikant som är serviceinriktad och självgående. Du skall vara på alerten, flexibel, och även en glad, positiv, trevlig och effektiv person.

Plats 3
Praktikant sökes till en livsmedelsbutik.  Du skall vara utbildad Kallskänka/kock eller bagare och vill arbeta inom det området. Körkort är ett krav. Du skall vara rökfri.

Plats 4
Modebutik söker praktikant till sin butik. Du är motiverad och intresserad av försäljning och mode. I butiken är det göromål som försäljning, uppackning av varor, städning, exponering och andra göromål som förekommer i modebutik.

Plats 5


HOTELL/CAFÉ/RESTAURANG

Plats 1

En restaurang söker en praktikant för disk, städ och enklare sysslor i kök. Du har bra engelska eller svenska. Körkort är önskvärt.

Plats 2

En restaurang söker en praktikant, där jobbet innefattar servering, beredning, disk och städ.


MEDIA/KOMMUNIKATION

Inga lediga platser just nu


LAGER

Plats 1
Företag i Örebro söker en person med truckkort, meriterande om du har erfarenhet. Du bör vara noggrann och ordningsam i det du gör, samt kunna hålla högt tempo.


TEKNIK/MONTÖR

Inga lediga platser just nu


ÖVRIGT

Plats 1
Företag söker praktikant som säljande lånehandläggare. Som en säljande handläggare kommer du att vara den första kontakten med kunden. Du behöver inte vara ett matematikgeni.  Företaget tillhandahåller all utbildning som behövs för att lyckas! Tillsammans har de en väldigt bra atmosfär och mycket positiv energi flödar genom kontoret. Här kommer du omges utav drivna medarbetare som mer än gärna låtar dig växa tillsammans med dem.