Lediga platser

Nedan hittar du de praktikplatser som är lediga just nu. Välj ut vilka annonser som du känner passar dig och gör en intresseanmälan genom att e-posta oss ditt personnummer samt platsnummer och kategori till: info@matchning.nu

Vi hör av oss först om du blir kallad på en företagsintervju. Se till att finnas tillgänglig på telefon. Håll dig uppdaterad genom att gilla Matchning.nu på Facebook eller besök ”Aktuellt”så håller du lätt koll på snabba annonser!

Har du redan fixat praktikplats på egen hand?

Ta i så fall kontakt med oss på info@matchning.nu eller på telefon 019-21 48 69. Då kan vi se till att din arbetsgivare också kan ta del av projektets erbjudande – dvs. att Örebro kommun och Arbetsförmedlingen står för kostnaden i upp till tre månader.


ADMINISTRATION/KONTOR

Plats 1

Ett familjeägt gym med fräscha lokaler söker en medarbetare med inriktning sälj. Du bör vara utåtriktad och intresserad av hälsa.


BUTIKSMEDARBETARE    

Plats 1

Servicehandelskedja med flera butiker i centrala Örebro söker sociala och utåtriktade personer med hög servicekänsla. Du ska vara självgående, stresstålig och flexibel. Som person är du handlingskraftig, positiv och offensiv. Du har god känsla för teamwork och gillar ett högt tempo. Kassavana är meriterande men inget krav. 

Plats 2

Modebutik söker praktikant till sin butik på Marieberg galleria. Du är motiverad och intresserad av försäljning och mode. I butiken är det göromål som försäljning, uppackning av varor, städning, exponering och andra göromål som förekommer i modebutik.

Plats 3

Modebutik söker praktikant till sin butik i city. Du är motiverad och intresserad av försäljning och mode. I butiken är det göromål som försäljning, uppackning av varor, städning, exponering och andra göromål som förekommer i modebutik.

Plats 4

Modebutik i Marieberg söker dig som är driven, lättlärd, social och har ett trevligt kundbemötande. Vanligt förekommande arbetsuppgifter i en klädbutik, t.ex. larma varor, daglig varuhantering och kundservice, städa upp galgar m.m.


HOTELL/CAFÉ/RESTAURANG       

Plats 1

Ett hotell i Örebro söker en person till en kombinerad tjänst som omfattar städ och frukostbiträde. Du som person ska ha goda kundbemötande där ditt fokus är att tillgodose kundens behov, du ska ha en bra social kompentens.

Plats 2 
Café i Örebro söker ett cafébiträde med intresse för kundservice. Kassa, förbereda sallader/smörgåsar, plocka disk etc.


MEDIA/KOMMUNIKATION

Plats 1

Stiftelse som arbetar med ungdomar söker två stycken informatörer och en sponsorarbetare. Man ska ha lätt att kommunicera via telefon och förklara syftet med  jobbet. Målinriktad med en vilja att kunna fortsätta med en anställning.


STÄD OCH UNDERHÅLL

Plats 1

Välkänd hotellkedja söker medarbetare till städavdelningen. Kan leda till timanställning för rätt person.


SKOLA/VÅRD/OMSORG

Plats 1

Skola i Örebros utkant söker sociala ungdomar som har intresse av att umgås med våra elever på låg- och mellanstadiet. Man kommer b.la röra sig bland eleverna på deras raster, inomhus och utomhus.


LAGER/TRANSPORT

Plats 1

Till ett byggvaruhus söker vi dig som kan arbeta med försäljning, kundmöten samt logistik. Truckkort är meriterande. Körkort kan vara till en fördel då byggvaruhuset ligger i utkanten av Örebro. Arbetstiderna är 06.00-15.00.

 


TEKNIK/MONTÖR

Plats 1

Företag söker medarbetare för montering av undertak som består av bärverk i metall som man sedan plockar i undertaksplattor. Man ska kunna mäta och räkna samt läsa en ritning. Du bör vara händig och ha en känsla för hantverk.

Plats 2

Företag söker en montör. Arbetsuppgifterna består av att montera möbler. Du behöver vara tekniskt intresserad och ha en god fysik. Ett stort plus är om du är inredningsintresserad.

Plats 3

Företag söker en praktikant som ska arbeta som fordonsmekaniker för buss. Krav är att du ska ha utbildning som Fordonsmekaniker inom buss.

Plats 4

Företag söker en praktikant som ska arbeta i en verkstad med båtar. Du behöver ha en viss erfarenhet inom verkstadsarbete samt intresse för det.


ÖVRIGT

Plats 1

Hästgård i norra delen av Örebro söker en person som vill jobba med hästar och skötsel/underhåll av stall och djur. Du bör vara intresserad av hästar och van att ta i.

Plats 2

Ett hantverksbryggeri söker dig som är intresserad av att vara en del av produktionen av alkoholhaltig dryck. Du bör vara driven, lättlärd, social och ha ett trevligt kundbemötande.

Plats 3

Företag söker en skräddare för uppsättning av gardiner. Du bör ha kunskap inom skrädderi och intresse av inredning.

Plats 4
Ett byggföretag söker en praktikant för arbete med att lägga tak. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av byggnadsbranschen då du kommer arbeta på höga höjder. Företaget lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Plats 5
Två praktikanter sökes för uppdrag som naturguide samt administration. Företaget arbetar med aktiviteter i naturen, så som djursafari där guidade turer ges. De arbetar även med uthyrning av campingplatser, kanoter, kajak och cykeluthyrning mm. Arbetsuppgifterna är varierande, du kommer exempelvis arbeta med guidade turer samt viss administration där du bokar in kundbesök.
Du behöver vara intresserad av naturen och ha kundfokus. Företaget ligger utanför Örebro. Det är meriterande om du har körkort men inget krav.