Lediga platser

Nedan hittar du de praktikplatser som är lediga just nu. Välj ut vilka annonser som du känner passar dig och gör en intresseanmälan genom att e-posta oss ditt personnummer samt platsnummer och kategori till: info@matchning.nu

Vi hör av oss först om du blir kallad på en företagsintervju. Se till att finnas tillgänglig på telefon. Håll dig uppdaterad genom att gilla Matchning.nu på Facebook och Instagram.

Har du redan fixat praktikplats på egen hand?

Ta i så fall kontakt med oss på info@matchning.nu eller på telefon 019-21 48 69. Då kan vi se till att din arbetsgivare också kan ta del av projektets erbjudande – dvs. att Örebro kommun och Arbetsförmedlingen står för kostnaden i upp till tre månader.


HOTELL/CAFÉ/RESTAURANG

Plats 1

Café i Örebro söker ett cafébiträde med intresse för kundservice. Kassa, förbereda sallader/smörgåsar, plocka disk etc.

Plats 2

Vi söker cafébiträde till vårt café i Örebro. Vi letar efter någon med servicekänsla samt erfarenhet av arbeta med kassa, förbereda kaffe samt lättare luncher såsom sallader och smörgåsar. Även andra vanligt förekommande inom café uppkommer.

Plats 3

Livsmedelsbutik söker glada, serviceinriktade, arbetsvilliga medarbetare. Du bör vara van vid högt tempo, vara stresstålig, och ta egna initiativ. Vi ser även att du är ansvarstagande, samarbetsvillig, generös och lojal mot företag och kollegor. Du bör tala god svenska och ej vara rökare. Punktlighet är viktigt!

En praktikplats avser kallskänka, en annan som bagare.

Krav på utbildning.

Plats 4

Café söker en serviceinriktad medarbetare, erfarenhet är meriterande. Sedvanliga arbetsuppgifter inom café såsom kassatjänst, plocka disk, göra i ordning smörgåsar och service mot kunder.


TEKNIK/MONTÖR

Plats 1

Företag söker en praktikant som ska arbeta i en verkstad med båtar. Du behöver ha en viss erfarenhet inom verkstadsarbete samt intresse för det.

Plats 2
Företag söker medarbetare för montering av undertak som består av bärverk i metall som man sedan plockar i undertaksplattor. Man ska kunna mäta och räkna samt läsa en ritning. Du bör vara händig och ha en känsla för hantverk.

Plats 3
Företag i närheten av Örebro söker dig som är tekniskt intresserad och vill arbeta med service, underhåll och reparation av maskiner. Som person behöver du vara praktiskt lagd med genuint teknikintresse, strukturerad, social och lugn. Du bör inte ha problem med att arbeta på höga höjder, då detta kan förekomma. Arbetet inkluderar resor, så ett krav är att du har körkort B. Du behöver behärska svenska och engelska. Du ska ha utbildning inom exempelvis automation, mekatronik, maskintekniker/mekaniker eller liknande, alternativt utbildning och/eller yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig och relevant.

Plats 4
Företag söker en person som ska leverera och montera kontorsmöbler till kunder i Örebro län. Som person bör du ha social kompetens då du träffar många kunder, och vara allmänt händig, ordningsam och ha förutsättning att bli självgående. Körkort är ett krav likaså att kunna tala bra svenska. Finns goda möjligheter till anställning efter praktik.


STÄD/UNDERHÅLL

Plats 1

Tvätteri söker en tålmodig, uthållig och stresstålig person. I arbetsuppgifterna ingår sortering, torkning, vikning och mangling av tvätt.


 

ÖVRIGT

Plats 1

Ett hantverksbryggeri söker dig som är intresserad av att vara en del av produktionen av alkoholhaltig dryck. Du bör vara driven, lättlärd, social och ha ett trevligt kundbemötande.

Plats 2

Ett byggföretag söker en praktikant för arbete med att lägga tak. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av byggnadsbranschen då du kommer arbeta på höga höjder. Företaget lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Plats 3
Två praktikanter sökes för arbete på en äventyrscentral. Företaget arbetar med aktiviteter i naturen, så som djursafari där guidade turer ges. De arbetar även med uthyrning av campingplatser, kanoter, kajak och cykeluthyrning mm. Arbetsuppgifterna är varierande, du kommer exempelvis arbeta med guidade turer samt viss administration där du bokar in kundbesök.
Det viktigaste är att du är intresserad av naturen och har ett kundfokus. Företaget ligger utanför Örebro. Det är meriterande om du har körkort men inget krav.